top of page
Search
  • Writer's pictureMOORE

F U L L M Å N E I L Ø V E N

S T J E R N E B I L D E T


Forholdet mellom mennesket og stjernene har alltid eksistert. Det er et forhold basert på mye mystikk, undring og lengsel etter noe mer. Følelsen av at alt henger sammen, at alt kan potensielt påvirke hverandre og at vi ikke er alene, er noe den mørke stille stjernehimmelen alltid har gitt oss.


Astrologi og astrologer har alltid hatt sentrale roller i vår historie, hvor mennesker i essensielle leder roller lar seg lede, påvirke og lærer av denne kunnskapen astrologer innehaver, fordi det gir gjenklang med noe, som gir overblikk, dybde og forståelse for det vi ikke kan se med det blotte øyet, men føle i kroppen, for senere å se det utspille seg i verden.


Stjernebildet forteller oss hvordan stjernene og planetene beveger seg, og igjennom sine bevegelsesmønster og posisjoner, påvirker jorden, med sine energier og kvaliteter. Å være dette bevisst kan hjelpe mennesket å ha en lettere flyt igjennom dagene, livet og inni oss selv, ved å tillate det naturlige og støtte de energiene som universet er, og i det, kjenne oss mer fredfylte ved at vi ikke sloss imot det som er, men villige til å lære å ha tillit til livet, universet og forstå oss selv i det. Stjernehimmelen har alltid lært mennesket å se de større linjene og sammenhengene uten at noen helt klarer å sette ord på hvorfor eller hvordan, det er mystisk, sterkt og vakkert. Det har alltid vekket mystikken i menneskers indre, ved at vi kan kjenne gjenklang mellom oss her nede på bakken og dette store mystiske stjerneteppet langt der ute. Hvem er mennesket i det uendelige og det evige.


Er det det uendelige og evige dypt inni oss, som svarer til det uendelige og evige der ute? Er det noe inni oss og utenfor oss, som på samme tid opplyser oss om vårt største potensiale og om hvorfor vi skal fortsette skape oss selv og våre liv igjennom våre verdier og drømmer? Er det en universell kjærlighet vi kjenner på som skaper følelsen av å tro på oss selv, samtidig en ubeskrivelig lengsel av noe vi enda ikke ser? Hvilken følelse får du når du ser på stjernehimmelen, hva vekker det i deg?


F U L L M Å N E N


Fullmåne betyr at det er underbevisste energier som dominerer. Det er en tid for å møte underbevisste energier i en selv, for så å slippe det, for å kunne bevege seg videre igjennom dypere forståelse. Det er en fin tid for å gjøre meditasjoner, pusteøvelser, og å være nær seg selv på et dypere plan ved å kjenne på følelsene sine.


L Ø V E N


Løven er elementet Ild. Ild er kraftfull, klar tilstedeværelse. Ild er det elementet som skaper sterkest renselser i oss. Ild er den vitale livskraft. Inderlighet & kjærlighet.


Fullmåne i løven er den mest fremtredende energien å stå i sitt eget lys, og samtidig tillate andre å gjøre det samme. Løven lever i en virkelighet hvor interdependence er nøkkelen til livet. Gode forbindelser og samarbeid, med gjensidig respekt og anerkjennelse. Det er en fin tid å starte nye prosjekter, skape nye forbindelser, og etablere sin indre sannhet sterkere. Det er en støttende energi til å innta tronen i sitt eget liv, i sitt indre, ved å føle komfort ved å bare være. Å vite at man er nok i seg selv, man er overfloden i sitt vesen. Løven er våken tilstedeværelse. Den som ser, men ikke nødvendigvis agerer. Den som tar bevisste valg etter å ha samlet informasjonen den trenger, ved å lese rommet igjennom sine instinkter og stole på dem. Det er en fin mulighet til å gi slipp på trossystemer, mentale ideer om seg selv og verden som ikke resonnerer med den sanne kraften dypt inne i en selv. Løven er sterkt forbundet med solen, ren bevissthet, sannhet, og det å ha mestret seg selv på et indre plan, og i det stolthet og ære ved at den kjenner sin verdi og hva den står for. I dagene rundt denne fullmånen vil likesinnede kjenne sterkere tiltrekning til hverandre, og en sterkere avstøtende kraft til det som ikke tilhører en. Det som ikke resonnerer med sannhet vil ikke ha overtaket nå. Det er som en energimessig portal som åpner seg i oss som gir tilgang til å innta høyere bevisstheter på et underbevisst plan, månens domene, slik at vi kan klare utrolig ting ved at vi har støtte på å ta et kvantesprang i vårt indre, ved å gå inn i sannhet, inn i natur. I kroppen, med kroppen, av kroppen.Skrevet av Joanna Angeli. www.moore.no

215 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page