top of page
Search
  • Writer's pictureMOORE

Hemmeligheten bak et syklisk liv

Indre ro og trygghet. Kontakt med kroppen og intuisjonen.Jeg vil dele med dere et kurs jeg, Mona fra Moore som skal være med på og gleder meg utrolig mye og vil dele det med dere! Fordi jeg føler at vi kommer til å være med og kunne jobbe med oss selv på et annet nivå, annen dimensjon av en Goddess Iselin Larsen som vil dele så mye av seg selv for å hjelpe andre. Dette er en åpenbaring for meg og noe jeg har masse å lære av! Og, det er bare 5 dager igjen til kurset starter!


Det er et kurs om din indre reise

Gjennom seremonier, ritualer og refleksjoner, vil du bli med på en reise innover i deg selv og din egen kropp. Seremoniene er noe av det deltagere får flest a-ha opplevelser med. Seremoniene er kraftige og vi går dypt inn i ulike tema for emosjonelt arbeid og utvikling. For å utvikle oss og vokse, må vi våge å se på skyggesidene våre, være ærlig med oss selv og jobbe på et dypere nivå. Dette gjør vi sammen på HBS!


Bli bedre kjent med deg selv gjennom å ta tilbake gammel og glemt visdom som kvinnerhar brukt i tusenvis av år. Når du bli kjent med deg selv på denne måten får du kjenne på at du er god nok, fordi du er unik.

Du lærer å stole på deg selv på en helt ny måte, styrke intuisjonen og kontakten med alt rundt deg. En metode for å leve mer i flyt.


Det er et kurs for å lære seg å leve i takt med vår indre, månens og naturens sykluser. På søndag har hun et webinar 4 steg til et syklisk liv: https://www.iselinlarsen.no/syklisk
Om Iselin

Jeg levde i mange år på akkord med kroppen min, og styrte livet via hodet. I dag tar jeg hensyn til kroppen min, lytter til intuisjonen og har lært meg verdien av hvile.

Ved å koble meg på min egen og naturens sykluser, gikk jeg fra stress og autopilot, til indre ro og overskudd.

Feminint lederskap, intuisjon, en god dose energi og ild, samt et brennende engasjement for sykluser, kvinnehelse og sterke søsterskap - det er meg kort oppsummert.

Vi er natur og derfor kan vi, ofte enklere enn vi tror, finne tilbake til kontakten med naturen og egen kropp. Vi må bare vite hvordan.

Dette kurset er laget for deg, for at du skal få verktøy til å styrke deg selv, få tilgang til dine indre ressurser og feire hvor unik og magisk du faktisk er!

Sammen skal vi ta tilbake kraften i egen kropp og eget liv ved hjelp av naturens elementer og sykluser.

Velkommen til et syklisk liv!

Recent Posts

See All

F U L L M Å N E I L Ø V E N

S T J E R N E B I L D E T Forholdet mellom mennesket og stjernene har alltid eksistert. Det er et forhold basert på mye mystikk, undring og lengsel etter noe mer. Følelsen av at alt henger sammen, at

Comments


bottom of page