top of page
Search
  • Writer's pictureMOORE

Fullmåne i Vektens tegn


Søndag 28. Mars 2021, kl. 20:48 - Norsk Tid.Sola, månen, fullmåne
Sola og månen

Solen befinner seg i Værens tegn mens Månen beveger seg gjennom Vektens tegn. Ved fullmåne er det naturlig å bli ekstra sensitiv, følsom og emosjonell. Noen opplever at kroppen hovner opp og leddene blir stive. Noen får ikke sove og blir ekstra årvåken, rastløs og tankefull.

Alle følelser kan forsterkes for de mest sensitive i dagene før og etter fullmåne. Både sorg, savn, ensomhet og alt som har med relasjoner å gjøre. Noen opplever at man blir mer temperamentsfull, lidenskapelig og romantisk, mens andre søker mer nærhet og trygghet.


Mange føler seg spesielt fylt av kjærlighet og omtanke, med ekstra behov for å dele, å skape, kreere eller å gi noe til andre. Det kan være til stor berikelse å være årvåken og oppmerksom på hvilke tanker og følelser som dukker opp i dagene rundt fullmånen.

Værens krystall kit.

Krystaller som forsterker vektens personlige trekk.

Amethyst, Rosenkvarts, Kinesisk jade, Aquamarine, Grønn aventurine,


Vektens energiVektens tegn forbindes med kjærlighet, parforhold, relasjoner generelt og behovet for balanse fred og harmoni. Tegnet forbindes også med kjærlighetsplaneten Venus som involverer både romantikk, åndelige og materielle verdier.

Venus representerer også harmoni, skjønnhet og magnetisme. Et betydningsfullt budskap er å studere hva som skal til for å skape indre og ytre harmoni, fred og balanse. Ved å legge merke til egne ubalanser og studere hvordan en selv involverer seg og bidrar i relasjoner, kan du bidra til å skape harmoni både på innsiden og utsiden.
Krystaller som forsterker vektens personlige trekk.


Aquamarine, Svart tourmaline, Grønn aventurie, Azurite, Kinesisk Jade.


Balansen mellom egoet og sjelen

Denne gang befinner Solen og Venus seg i Værens tegn med Chiron mellom seg. Det indikerer ekstra energi rundt personlige behov, vilje og handlekraft. Dette er en tid for gi se egoet og begjæret i et klarere lys og gi rom for helbredelse slik at det er nok å være til.

Fullmånen i Vekten åpner for å finne balansen mellom egoets, begjærets vilje og sjelens behov. Sjelens budskap er å gi slipp på det store fokuset materialisme og å fokusere på å VÆRE den man ER fullt og helt i ubetinget kjærlighet. Det vil si å finne balanse i ekte og spontan, ubetinget kjærlighet.

Det åpner for kreativitet og åpenhet, ærlighet og oppriktighet, handling og mot til å gå egne veier. Værens budskap er: Jeg ER! Vektens budskap: Jeg balanserer!

Nå øker følelsen for å si det man mener og mene det man sier. Det gjelder å unngå å ta så mye hensyn til andre at man ikke tør å uttrykke egne meninger eller frykter avvisning og konflikter.

Det kan skape ubalanse inni en dersom en ikke uttrykker den en ER. Tiden er inne for å søke indre balanse og harmoni, å bli i ett med seg selv, med kropp, sjel og sinn. Å være autentisk!

Blære og Nyremeridianen

Kroppsdelen som er knyttet til Vekten er Nyrene. Med fullmånen i vekten kan noen oppleve at væskebalansen øker i kroppen. Denne fasen kan også berøre utskilling av avfallsstoffer hos noen. Det kan hjelpe å sørge for å drikke nok vann og gjøre det som skal til for å støtte utskilling av avfallsstoffer i dagene rundt fullmåne.

NÅ:

En fullmånefase inviterer til å se deg selv i ett klarere lys. Noen kan tydeligere se seg selv utenfra, fra andres ståsted og ser klarere hva en ønsker å justere i nære relasjoner. Fullmånen representerer fullførelse av en fase, komplettering og fullkommenhet.

Denne perioden kan åpenbare nye innsikter i forbindelse med nære relasjoner. Noen ser nære relasjoner i et nytt lys og kan derfor ta betydningsfulle avgjørelser i nærforhold i dagene rundt fullmånen. Unngå å ta avgjørelser som får store konsekvenser disse dagene. Vent til effekten av fullmånen er over.

Det er lurt å sette tempoet ned i dagene rundt fullmåne. Det er en fin tid for å reflektere, observere og bli bevisst det som ER. Det er ideelt å fullføre noe slik at man kan legge en fase bak seg.

Vektens arketype søker nærhet og kontakt. Det forsterkes disse dagene.

For å kunne si noe om hvilket område dette gjelder for den enkelte, må vi stille det personlige horoskop. Les mer om det her: http://www.inspiravisjon.no/astrologi/horoskop/personlig-horoskop

Ønsker du å lese mer om hvilken innflytelse fullmånen har på ditt tegn, kan du gå inn i Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mitt-astrounivers

46 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page