top of page
Search
  • Writer's pictureMOORE

FULLMOONEn fullmåne representerer fullførelsen av en syklus, full blomstring, avslutning, og å legge en fase bak seg. Det er en fase som åpner for bevisstgjøring av ubevisste emosjonelle saker. Man kan se seg selv utenfra og bli bevisst egne vanemønstre.

En fullmåne fører som oftest til at en ser klarere i situasjoner som berører livsområdet der månen befinner seg. Det kan føre til at en prosess settes i gang som styrker den indre drivkraft på sikt.


Sett dine intensjoner og rens deg selv og krystallene med hjelp av dette fullmåne kitet. 
Krystaller kan absobere og holde i både positive og negative energier. Så det er viktig å rense de ofte. Under fullmåne er det perfekte tidspunktet for å gjøre dette. Det er en fin tid å meditere, visualisere og fokusere på sine ønsker.
 
Under Fullmånen er det også veldig fint å løsrive seg det negative som holder deg tilbake.

Her er det en liste på hvordan rense og lade opp krystallene med fullmånen.


1 . Samle alle krystallene sammen, ta de ut i månelys om du kan og spre de ut.


Du kan også lage en krystallgrid mens du legger de ut. Dette skal jeg skrive om senere.

De burde legges på en naturlig flate, som jord, stein eller tre. Krystaller liker å bli jordet akkurat som oss. Du kan også plassere de ved vindus karmen eller i balkongen.

Selv om det er tåkete foran månen , så er det greit. Det handler mer om at krystallene er i balanse med månens energi .


  1. Hvis det er mulig kan du la de ligge ute over natten til neste morgen. Noen liker å ha de ute i sol lys også, men vær forsiktig da ikke alle krystaller liker mye sollys, så ha det i bakhode.


3. Fullmånen vil lade opp de naturlige egenskapene til dine krystaller. Det er også viktig å lade opp krystallene med din egen intensjon. Hva ønsker du at krystallene skal hjelpe deg med? Kanskje du har et mål du vil oppnå neste måned. Fokuser på noe du trenger, eller ønsker når du setter inn en intensjon. Det kan være hva som helst som du føler du trenger, som ikke skader andre.Du kan si disse intensjonene høyt eller skrive de ned på et papir. Gjør det som føles riktig for deg.

  1. Sist men ikke minst, Takknemlighet. Ikke glem å uttrykke takknemlighet til dine krystaller, den universelle energien, Gud, eller hva enn din høyere kraft måtte være. Ta deg litt tid på å fokusere på det du er takknemlig for. Ta deg tid til å rense og lade opp krystallene er en fin månedelig ritual og en mulighet å virkelig knytte et nærmere bånd med deg selv, det universelle og krystallene.


Jeg vil legge til igjen at en overskyet himmel ikke påvirker ikke månens energi. Når noen sier at det er må være direkte månelys og at det gir sterkere energi, så stemmer ikke det. Om det er tåkete eller det regner, så kan du fortsatt rense krystallene med månens energi. Bare pass på å sette krystallene et sted det er forsvarlig at det kan komme i kontakt med vann. PS. Hold Selenite og Malakitt inne, fordi regn vil ødelegge steinen. Krystaller som bergkrystall og andre trumlet steiner er trygt å ha ute i regnet. Regn og vann vil også hjelpe med å rense de.


Under Fullmånen er det også veldig fint å løsrive seg det negative som holder deg tilbake.


Mens det er viktig å sette intensjonen sin med krystallene du har og som du renser, kan du også legge til ritualer under fullmånen hvor du kan tenne et stearinlys, skrive ned noen ord hvor du fri gir deg det du vil gå ifra, og brenne papiret og kast asken ut i naturen. Denne ritualen er kraftfull måte å rense ut gammel energi og lager rom for ny og ønsket intensjon.


Stol på din egen intuisjon og hva som føles riktig for deg.MOORE er opptatt av at krystallene blir plukket på en etisk måte, og vi har ofte direkte kontakt med våre geologer. Besøk vår nettside: www.moore.no


Vi I MOORE er spesialisert i fine, høy kvalitets krystaller. Vi er også en liten familie drevet Norsk selskap som brenner for å dele våre fine krystaller og og fulle av gode energier med andre. Vi har også håndlagde smykker, Smudge skåler, ritual kits, smudge kits, oracle kort og andre bøker.


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page