top of page
Search
  • Writer's pictureMOORE

Krystaller for meditasjon og indre ro

Meditasjon hjelper oss til å slappe av, rydde tankene og frigjør negativ energi og uønskede tanker. Å bruke krystaller til meditasjon er en kraftig måte å utdype meditasjonen sin på, samt oppnå et spesifikt resultat under meditasjonen. På et åndelig nivå kan meditasjon med krystaller bidra til å øke bevisstheten din, fordype din intuisjon og gi innsikt.


Jo mer du øver på å meditere med krystaller, jo mer vil du føle de forskjellige energiene. Meditasjon er bra for vårt sinn, vår kropp og ånd.


Her er TOPP 5 krystaller for meditasjon og indre ro


Selenite

Selenitt er kjent for sin refleksjo til lys og den hvite utstrålingen den gir. I likhet med månen reflekterer den en ren stråle av hvitt lys, og antas å inneholde åndens lys som. Selenitt inspirerer til en dyp fred, og bærer en fin, høy frekvens og intensitet av energi som overgår nesten alle steiner for å åpne, rydde og aktivere krone og høyere krone Chakra. Den er ideell for meditasjon, åndelig arbeid, kobling til gammel visdom og kunnskap, og er en av de beste krystallene for å få tilgang til åndens guider og det englerike.

MERK: Selenitt er et mykt mineral og bør holdes tørt.

Selenitt er laget av gips. Du kan skylle selenitt i vann hvis du må.


Bergkrystall


Quartz Crystal er en klarhetsstein som fjerner negativ energi og gir renhet. Det er en veldig åndelig stein som vi mennesker naturlig forbinder med.


Labradorite

Labradoritt beroliger et overaktivt sinn og gir fantasien energi, og bringer inn nye ideer. Det er et fantastisk verktøy for å returnere glede og spontanitet tilbake til ens liv. Det hjelper med å eliminere den følelsesmessige belastninger av daglig rutine eller ansvar, og vekker en følelse av eventyr og forandring.Blå kvarts

Blå kvarts er en beroligende stein som gir en avslappende og fredelig stemning til enhver situasjon. Mange bruker blå kvarts for å rense auraen og for å fjerne selv de tøffeste energiblokkeringene.


AragoniteAragonite er en fin stein for jordning. Den hjelper deg å frigjøre stress og finne ditt indre harmony.

Du kan bruke Aragonite for å styrke selvtillit, styrke og for å åpne opp for nye visjoner.

82 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page