top of page
Search
  • Writer's pictureMOORE

FULLMÅNE I JOMFRUENS TEGN.
Det gir en mulighet til å se ting «utenfra» Man kan se relasjoner i et klarere lys ved fullmåne. Det er 14 dager mellom nymåne og fullmåne. Mange merker effekten av fullmånen sterkt både emosjonelt og fysisk. Ikke bare er den vakker å se på, men den bidrar også til å forsterke alle følelser.

Kroppen vår består av mer enn 70 % væske og hjernen ca 90 % væske. Forskning viser at fullmånen påvirker væskebalansen i kroppen. Væskebalansen øker i dagene rundt fullmåne. Forskning viser at månens faser også har innvirkning på den psykiske balansen hos mange.

Det er kjent fra tidligere tider at mange blør mer ved menstruasjon eller ved andre blødninger i dagene rundt fullmåne. Forskning viser at det er en tendens til at selvmordsstatistikken øker i dagene rundt fullmåne.

Fullmånens effekt kan vare i ca to-tre dager før og etter den er på sitt fulleste.Ekstra følsom

I dagene før og etter fullmåne kan mange merke at de blir ekstra følsomme eller sensitive. Noen blir spesielt våken og kreativ, mens andre blir sorgfylt eller i emosjonell ubalanse.

Dersom man ikke får sove, blir ekstra kreativ, yr og energisk, eller kjenner på emosjonell turbulens i løpet av de neste par døgn kan det ha en naturlig årsak.

Noen føler seg fylt av kreativitet, glede og kjærlighet. En fullmåne berører også følelser som sorg og savn. Alle emosjoner kan forsterkes disse dagene.

Smerter i kroppen som gikt, hovenhet, ekstra tyngde og en følelse av å være fylt av vann kan forekomme. Smerter i ledd og muskler kan bli resultatet for noen.


Jomfruens tegn

Jomfruen representerer renhet, ekthet, sannhet og kyskhet. Dette tegnet involverer også økende fokus rundt perfeksjon og detaljer. Jomfruens arketype dykker ned i detaljene for å perfeksjonere både kunnskap og verdier de ønsker å ivareta.

Noen ganger kan det bli for mye av det gode fordi de legger merke til alt som kan forbedres. Noen kan derfor bli overveldet av alt som bør gjøres. Jomfruens sterke side er å analysere, sortere og eliminere. Det gjør at man trenger tid til å gjøre dette. Det kan føre til at man blir handlingslammet og vet ikke helt hvor man skal begynne. Noen er ekstra arbeidsom og effektiv. I jakten på orden og renhet er det naturlig å legge merke til alt som hindrer renheten i å skinne. Det kan føre til rydding, vasking, analysering, eliminering eller å gi slipp.

For noen kan det bli for mye å håndtere slik at det blir vanskelig å fordøye inntrykkene. Det kan påvirke fordøyelsen og tarmsystemet i kroppen. Det gjelder å unngå overdrivelser. Noen blir ekstra effektiv, handlekraftig og gi lett slipp på det overflødige.

Fullmånen og Venus

Denne fullmånen gir mulighet til å legge merke til hva man ønsker å perfeksjonere, forandre, fornye og forbedre. Månens kontakt med Venus og Saturn øker behovet for å være disiplinert og målrettet i behovet for å forskjønne og forbedre noe. Behovet for harmoni og balanse øker under denne fullmånen. Det gjør at det er naturlig å endre eller gi slipp på det som ikke oppleves balansert eller det som ikke bidrar til balanse.

Behovet for å skille klinten fra hveten og gi slipp på det du ikke lengre ser nytteverdien i forsterkes nå. Det åpner for å avslutte eller legge bak seg det som ikke lengre gir deg noe. Jo mindre du har av overflødige saker, eller unødvendig tidsforbruk, dess tydeligere kan du se hva du ønsker å gi næring til og bruke mer tid på. Fullmånen gir mulighet til å se alle detaljene i et klarere lys. Tiden er inne for utrensning av avfallsstoffer, negative tankesystem og tidstyver som trekker oppmerksomhet bort fra det du ønsker å gi næring til. Det øker muligheten til å forsterke konsentrasjonen, prioritere og perfeksjonere det du ønsker skal blomstre fremover.

Dersom du opplever en våken-natt og det kribler etter å skape eller gjøre noe konkret, så sett i gang. Få det ut når det skjer, vent ikke til senere! Grip tak i viktige øyeblikk. legg merke til detaljer, ideer, tanker, handlinger du føler for å uttrykke disse dagene.

Ønsker du å vite mer om hvilken innflytelse dette kan ha for deg og ditt tegn, kan du gå inn i Mitt AstroUnivers: https://nina.inspiravisjon.no/mittastrounivers


113 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page